Masterkurs i revolutionärt ledarskap

MASTERKURS I REVOLUTIONÄRT LEDARSKAP

4–10 februari + 4 mars 2019

LÄR DIG ATT…
 • se dina egna och andras bilder och emotionellt kommunicera på många plan,
 • leda med lust som drivkraft,
 • tycka om att ta ansvar för dina egna projiceringar,
 • bli medveten om att det är du som skapar de resultat du får,skapa nya mer omfattande realiteter som gynnar dig själv och oändligt många fler.
 • Lär dig basreceptet på hur vi skapar fred, gemenskap, utveckling och ekonomisk tillväxt.
 
DATUM
4–10 februari 2019, 7 kursdagar vid Human Dignitys lokaler i Sollefteå, Sverige
 
4 mars 2019, 1 dags uppföljning och förankring online
 
DELTAGARE
8 personer med stark passion, med eller utan ledarposition
 
PRIS
96 000 :- exklusive moms, fakturabetalning före/vid kursstart
* 10% rabatt om du bokar din plats innan 31 december 2018.
 
UPPLÄGG
 • Anmälan och avtal senast en vecka innan kursstart.
 • Introduktionsmöte online (ca 1–2 timmar) för beslut om mål, utvecklingspotentialer, önskemål och möjligheter.
 • 7 kursdagar utveckling och utbildning i Sollefteå och 1 online, varje dag med fokus på att utveckla ditt revolutionära ledarskap utifrån dina unika drömmar och potentialer i en mix av praktiskt och teoretiskt.
 • Allt kursmaterial skapas live under kursdagarna genom direkttranskriberade anteckningar, varje deltagares utveckling dokumenteras systematiskt före, under och efter kursen och det producerade materialet kommer varje deltagare till handa c a två veckor efter avslutad kurs.
 • En massagesession kvällstid under kursveckan.
 • Festmiddag fredag kväll och för- och eftermiddagsfika ingår.
 • Uppföljningsintervju efter avslutad kurs.
RESULTAT
Utifrån Annika Sundbom Åströms dryga 15 åriga erfarenhet av ledarutveckling och Mathilda Lindgrens dryga ettåriga forskning på över 40 av Annikas ledarutvecklingsprocesser, vet vi att du kan utveckla följande, om du vill:
 
 1. Förmågan att skapa nya känslomässiga verkligheter/system genom omfattande, emotionellt förankrade mål och kärleksfulla, fria relationer så att många, många fler väljer att följa och utvecklas i ditt ledarskap.
 2. En avancerad mental, emotionell och fysisk kommunikation––alla vilka krävs i skapandet av nya upplevda verkligheter.
 3. Förmågan att lösa dina värderingar och känslomässiga kopplingar som skapar dina upplevda begränsande verkligheter och genom det skapa nya, mer omfattande verkligheter mentalt, emotionellt och fysiskt, i dina relationer internt med dig själv och externt med andra.
 4. En ökad lust till ansvarstagande för utveckling, minskad rädsla för dina och andras känslor (konflikter) samt ökad upplevelse av inre lugn, harmoni och glädje (fred).
 5. Ett mer självständigt, ansvarsfullt och kärleksfullt ledarskap där du äger dig själv och litar på din och andras förmåga att skapa och genom det mår bättre mentalt, emotionellt och fysiskt i kroppen.
 6. Nya perspektiv på och övertygelser kring mänsklig utveckling som katalyserar din fortsatta utveckling som ledare för större, friare och mer kärleksfulla sammanhang i världen.
 
INNEHÅLL & UPPLÄGG
Ledarutvecklare Annika Sundbom Åström leder kursen och utvecklar dig utifrån din unika förmåga och potential, fredsforskare Mathilda Lindgren dokumenterar din utveckling och kursens innehåll direkt till dig.
 
Annika Sundbom Åström skapar resultaten av kursen och din utveckling i sitt förarbete genom att utveckla sig själv som ledare i förhållande till gruppen och förankra det övergripande målet för varje enskild deltagare, kursen och gruppen som helhet. Hon tar i sig själv fullt ansvar för sina egna projiceringar och skapar en kärleksfull och fri relation till dig, fri från värderingar av allt som du är och kan bli. Dessa två delar utgör kärnan i det revolutionära ledarskap du kommer att utveckla. Sundbom Åström leder alltså gruppen på samma sätt som hon lär er att leda er själva och andra.
 
Kursdagarna leds av Sundbom Åström och skapas tillsammans med dig och de andra kursdeltagarna utifrån era utvecklingspotentialer och visioner i både praktiskt arbete och teoretisk insikt så att du kan äga och förstå det revolutionära ledarskapet. Samma upplägg gäller för de sju kursdagarna i Sollefteå och den uppföljande åttonde kursdagen på distans, då du också kan expandera ditt ledarskap ytterligare i relation till dina professionella och privata system och din emotionella kommunikation som oberoende geografisk placering.
 
Mathilda Lindgren följer och dokumenterar din utveckling innan, under och efter genom att intervjua, filma och på annat sätt fånga essensen av ditt ledarskap. Lindgren skapar också kursmaterialet live varje dag genom att direktranskribera all dialog (30-50 sidor/dag), plocka ut centrala citat och skapa scheman i efterhand. All denna dokumentation kommer dig tillhanda efter kursen, för fler perspektiv på din utveckling och för fördjupade insikter.
 
ANMÄLAN
Kursen har totalt 8 platser och dessa fylls utifrån principen ”först till kvarn” och senast en vecka innan kursstart. Anmälan är bindande, men inte personlig. Är du intresserad, hör gärna av dig till oss så berättar vi vad kursen kan ge just dig. Vid anmälan skapar vi en bokningsbekräftelse som också fungerar som avtal för kursen.
 
KONTAKT
Boka din plats direkt med oss. Vi hjälper dig dessutom gärna i bokningen av rese- och boendealternativ.
 
Annika Sundbom Åström, Ledarutvecklare
annika.sundbom@humandignity.se 070-653 21 49
 
Mathilda Lindgren, Fredsforskare (PhD)
mathilda.lindgren@humandignity.se 070-478 86 03