Ledarutveckling

Utveckla dig som människa och ledare

Jag hjälper dig.
Jag ser till att du uppnår det du vill.
Jag vecklar ut dig och du kommer att uppskatta allt.

Jag jobbar med dig enskilt.

Du kommer att bli nöjd, tacksam och mycket lyckligare, oavsett vad du vill ha hjälp med.

Jag utvecklar och utbildar dig samtidigt, så att du både får mer tillgång till dig själv och samtidigt förstår hur vi människor fungerar i oss själva och i relation till varandra.

Jag hjälper dig att förankra dina visioner så att de realiseras, få med dig människor omkring, av lust vilja följa dig. Lösa tjorviga relationer utan att ni behöver konfronteras. Utveckla redan goda relationer till att bli långt bättre.

Jag är väldigt skicklig att se människor och verksamheter, så du behöver inte ha en färdig frågeställning eller veta exakt vad du vill. Jag hjälper dig med det också.Självklart erbjuder jag dig också möjligheten om du så önskar, att inledningsvis få kontakt med någon av mina referenter/kunder som återfinns bland industriledare, företagsledare, diplomater, artister, rektorer och handlare.

Ring eller skriv till mig.
Hjärtligt välkommen!

Annika Sundbom Åström
Ledarutvecklare, grupputvecklare, författare, föreläsare, utbildningsledare inom ledarskap, kommunikation, tillväxt och utveckling.

Kontakt:
Mobil: 070-653 21 49
E-post: annika.sundbom@humandignity.se

Forskningsstudie som visar metoden och resultaten av Annika Sundbom Åströms ledarutveckling, samhällsutveckling, samt familjär utveckling.