Ledarutveckling

Enskilda sessioner eller i mindre grupp.

Jag utvecklar dina mer dolda sidor och utbildar dig samtidigt, så att du både får mer tillgång till dig själv och samtidigt förstår hur du själv fungerar fungerar och hur vi fungerar i relation till varandra.

Jag hjälper dig att ta fram och förankra dina visioner emotionellt och fysiskt, så att de blir till självklara övertygelser, som kommer att finnas med i din automatiska kommunikation och navigering. Det innebär att du lättare får med dig människor omkring, som av lust vilja följa dig. Lösa tjorviga relationer utan att ni behöver konfronteras. Utveckla redan goda relationer till att bli långt bättre.

Jag är skicklig att se människors suveränitet och potentialer så du behöver inte ha en färdig frågeställning eller veta exakt vad du vill.

Vi jobbar med allt du behöver för att bli den ledare du vill vara, utveckla din verksamhet och samtidigt att privatlivet skall flyta fritt och tillfredställande.

Effekten blir ett djupare lugn generellt, bättre självkänsla, ökat självförtroende, okad karisma, ökad tydlighet, mindre friktioner, bättre respons av din kommunikation.

Hör av dig till mig.
Mobil: 070-653 21 49
E-post: annika.sundbom@humandignity.se

Hjärtligt välkommen!
Annika Sundbom Åström

Referenser

Den bästa jag mött inom ledarskap, ledarutveckling och personlig utveckling!

Ann-Christine Lundqvist Vd, Nylands Städ AB

”Annika Sundbom Åström som verksamhets- och ledarutvecklare kan jag varmt rekommendera.”

Per Enroth, Flygplatschef, Höga Kusten Airport

”Vad som gör Annika speciell som ledarutvecklare är hennes närvaro och hennes förmåga att kommunicera och att du direkt känner att hon vet vad hon pratar om.”

Jan-Erik Olofsson  Ägare www.shoppingiq.se

Jag har släppt på kraven från sig själv att hela tiden framstå som seriös och strikt. Nu har jag släppt fram mer av mina andra sidor. Allt behöver inte vara så perfekt. Jag har roligare på jobbet och är samtidigt mer effektiv. När jag vet vad jag vill är det lättare att vara tydlig och agera utifrån det. Jag ser flera möjligheter idag och har lärt mig att vara mer nyfiken på andra. Förut gick det åt en massa energi till att försöka vara någon annan än den jag är, idag funderar jag inte längre om det passar sig att exempelvis skratta högt. Jag gör det bara!

Katalin Jacobsson, Regionschef Konsum Nord

”De redskap jag fått med mig är något jag aldrig kommit i kontakt med tidigare. En utveckling som överträffar alla förväntningar jag någonsin kunnat ha.” 

Sofia Bodin Kontorschef, Handelsbanken, Sollefteå