Årets mest kärleksfulla föreställning!

19 oktober 2019 kl. 18, Hullsta Gård i Sollefteå

”Alla kan bli lyckligare tillsammans”
Lördag 19 oktober kl. 18.00 Hullsta Gård Sollefteå
345: – fika ingår

Hjärtligt välkommen till en föreställning där jag bjuder in er alla till mig i mitt arrangerade vardagsrum på Hullsta Gård, där jag berättar om varför världen ser ut som den gör. Vad är det som gör att det är så mycket konflikter internationellt och lokalt. Vad är det som gör att vi människor blir olyckliga och hur kan vi bli lyckligare enskilt och tillsammans. Vad är det som händer i vår region och varför? Varför tjorvar det i familjen hemma ibland? En kväll där vi skapar internationell utveckling lokalt och dessutom känner större gemenskap lycka och hopp när vi lämnar varandra än när vi kom. En kärleksfull förklaring hur vi människor fungerar i relation till oss själva och varandra. Biljetter se nedan.

Boka biljetter nedan eller köp Hullsta Gård, biljetter finns redan.

”Om läkare Hans Rosling i sitt arbete med global statistik upplyste oss om hur långt vi kommit i vår mänskliga utveckling, tar ledarutvecklare Annika Sundbom Åström nästa steg med unika infallsvinklar och utvecklar oss i våra övertygelser så att vi kan skapa mer gemenskap och effektivt samarbeta för långsiktig,lokal som global utveckling
Mathilda Lindgren Fredsforskare

Med både smittsam lekfullhet och djupt känslomässigt allvar visar Sundbom Åström varför det ser ut som det gör i samhället och hur vi kan vända våra konflikter till fri närhet eller skapa ännu djupare gemenskap, med oss själva och varandra.
Det är inte minst viktigt att förstå vad det är som gör oss olyckliga.

Sundbom Åström har under sina femton år som ledarutvecklare arbetat med flera hundratals ledare inom näringslivet och offentlig sektor nationellt och internationellt och hjälpt allt från föräldrar till diplomater att utveckla sina relationer och skapa nya verkligheter för sig och sina sammanhangs långsiktiga gemenskap, utveckling och tillväxt.

”Det har aldrig varit så viktigt som nu att förstå hur vi skapar gemenskap och vänskap, med oss själva och familjen, på arbetsplatsen till regional, nationell och internationell nivå. Det är det som gör att vi kan rädda den här planeten.”
Annika Sundbom Åström

Biljetter bokas via ovanstående formulär eller skicka ett sms till Annika direkt 070-653 21 49 eller e-post: annika.sundbom@humandignity.se eller köp redan idag på Hullsta Gård. Företag, organisationer är välkomna kan beställa och betala via faktura.

Hjärtligt Välkomna!!