”Alla kan bli lyckligare tillsammans”

En underhållande fascinerande föreställning varför vi tycker om vissa men andra inte.
Vad det är som gör att vi hamnar i konflikt eller upplever en stimulerande gemenskap? Hur kan vi bli lyckligare enskilt och tillsammans oavsett vilka vi möter?
Vad är det som gör att samhällen och familjer går sönder eller utvecklas?
Aldrig har väl denna kunskap varit så viktig som nu. Hjärtligt välkommen till en kväll som du kommer att bära med dig som ett smycke..

Välkommen den 3 dec kl. 18.30 på Hullsta Gård i Sollefteå. Boka biljett direkt hos Human Dignity genom att skrolla ner eller via Hullsta Gårds biljettförsäljning, klicka här.

Scenen är tagen direkt ur hennes arbetsrum.

Annika Sundbom Åström, ledarutvecklare och fredsledarutvecklare fick sitt första uppdrag för FN:s svenska delegation i New York, USA 2011. Inbjuden föreläsare som en av de tio främsta mest nydanande inom ledarskap till RSM Leadership Summit Rotterdam School of Managemant: Ersamus University 2019. Hon har utvecklat NGO i Kathmandu, Nepal samt bland annat utvecklat internationella fredsmedlare via Daghammarsköldsfonden. Uppdragsförfrågningar från Irak, Burundi, och Haag. Hon är född och boende i Sollefteå och många frågar sig varför hon inte bor närmare Arlanda.  ”Jag älskar Sollefteå, jag kommer aldrig att flytta härifrånGenom sin unika medvetenhet och skicklighet inom ledarskap, tillväxt och utveckling, så får hon kunder som reser till henne från hela Sverige, där hon arbetar i den gamla grosshandlarvillan Högvalla, i centrala Sollefteå. Sedan 2004 har hon utvecklat mängder av ledare inom företag och industri i Västernorrland. Oavsett uppdrag relaterar hon alltid långsiktigt till lokal och internationell fred, expanderad gemenskap och hållbar tillväxt och utveckling som gynnar alla, vilket också är syftet med denna föreställning.

Annika är också författare och egenförläggare, aktuell med boken ”Betraktelser Samtal och Möten” som släpps den 27 nov med release i Sollefteå, uppföljare till första boken ”Duktig eller Död, en ledares självbekännelse eller jakten på Självkärlek”2012 vilken även är översatt till engelska ”Do Or Die, Confessions of a Leader or The Pursuit of Self Love.” Den engelska översättningen har lästs och med intresse kommenterats av bland annat Nigerias FN Ambassadör Prof. Tijjani Muhammad-Bande tillika generalförsamlingens ordförande 2020, samt Professor M. M. Shaffaee, Department of International Relations Tarbiat Modares University i Iran, som läst boken högt för sin fru och sedan bjöd in mig till en fredskonferens i Mellanöstern.

Hennes böcker reflekterar innehållet och kan med fördel köpas i samband med föreställningen.

”Om läkare Hans Rosling i sitt arbete med global statistik upplyste oss om hur långt vi kommit i vår mänskliga utveckling, tar ledarutvecklare Annika Sundbom Åström nästa steg i hur vi medvetet skapar, gemenskap och utvecklar förmågan att samarbeta för långsiktig, lokal som global utveckling
/ Mathilda Lindgren Fredsforskare

Biljett bokning nedan om du vill boka direkt här.Hjärtligt Välkomna!
Vill du boka större grupper, ring gärna eller skriv direkt.

070-653 21 49
annika.sundbom@humandignity.se