Två helt unika föreställningar i höst 2020

Varje föreställning är helt unik, hon skapar en ny föreställning inför varje kväll. Dessutom huserar hon i sitt eget privata vardagsrum som hon tagit med sig till föreställningen. ”Det häftigaste jag sett någon gång.”

”Alla kan bli lyckligare tillsammans”
Torsdag 22 oktober kl. 18.30 Torsdag 26 november kl.18.30

Hullsta Gård Sollefteå 300:-

Hjärtligt välkommen till en föreställning där jag bjuder in er alla till mig i mitt arrangerade vardagsrum på Hullsta Gård, där jag berättar om varför världen ser ut som den gör. Vad är det som gör att vi människor kommer i konflikt med varandra, eller älskar att vara med vissa, men inte med andra. Vad är det som gör att vi människor blir olyckliga och hur kan vi bli lyckligare enskilt och tillsammans? Varför tjorvar det i familjen hemma ibland? En kväll där vi skapar internationell utveckling lokalt och dessutom känner större gemenskap lycka och hopp när vi lämnar varandra än när vi kom. En kärleksfull och fascinerande förklaring hur vi människor fungerar i relation till oss själva och varandra och gemensamt skapar världen från familjen till säkerhetsrådet. Biljetter se nedan.

OBS! Det finns gott om plats i salongen så att var och en kan hålla ett rekommenderat avstånd till varandra, ifall vi det skulle behövas även i höst.

Boka biljetter nedan eller köp Hullsta Gård, biljetter finns redan.

”Om läkare Hans Rosling i sitt arbete med global statistik upplyste oss om hur långt vi kommit i vår mänskliga utveckling, tar ledarutvecklare Annika Sundbom Åström nästa steg med unika infallsvinklar i våra övertygelser så att vi kan skapa mer gemenskap och effektivt samarbeta för långsiktig, lokal som global utveckling
Mathilda Lindgren Fredsforskare

Med både smittsam lekfullhet och djupt känslomässigt allvar visar Sundbom Åström varför det ser ut som det gör i samhället och hur vi kan vända våra konflikter till fri närhet eller skapa ännu djupare gemenskap, med oss själva och varandra.

Biljetter bokas via ovanstående formulär eller skicka ett sms till Annika direkt 070-653 21 49 eller e-post: annika.sundbom@humandignity.se eller köp redan idag på Hullsta Gård. Företag, organisationer är välkomna kan beställa och betala via faktura.

Hjärtligt Välkomna!!