Event

“ALLA KAN BLI LYCKLIGARE
TILLSAMMANS”

PREMIÄR FÖR ÅRETS MEST KÄRLEKSFULLA & UNIKA FÖREDRAG OM HUR VI SKAPAR GEMENSKAP
23 maj kl.18.30 Hullsta Gård, Sollefteå

–”Det finns ju nästan ingen tid som det är så viktigt som nu, att vi tar ansvar och skapar gemenskap. Det är det finaste vi kan ge oss själva och våra barn. Det är det som gör att vi kan rädda den här planeten.”

Annika Sundbom Åström

Om läkare Hans Rosling i sitt arbete med global statistik upplyste oss om hur långt vi kommit i vår mänskliga utveckling, tar ledarutvecklare Annika Sundbom Åström nästa steg och utvecklar oss i våra övertygelser så att vi kan skapa mer gemenskap och effektivt samarbeta för långsiktig, global utveckling.

Med både smittsam lekfullhet och djupt känslomässigt allvar visar Sundbom Åström hur vi kan vända våra konflikter till fri närhet eller skapa ännu djupare gemenskap, med oss själva och varandra.

Sundbom Åström har under sina femton år som ledarutvecklare arbetat med flera hundratals ledare inom näringslivet och offentlig sektor nationellt och internationellt och hjälpt allt från föräldrar till diplomater att äga sina övertygelser och medvetet och ansvarsfullt skapa nya verkligheter för sig och sina sammanhangs långsiktiga gemenskap, utveckling och tillväxt.

Välkomna på en utvecklande kväll med massor av kärlek, skoj och insikter!

345:- (fika ingår)
18.30–20.30 23 maj 2019
Hullsta gård, Sollefteå

Biljetter finns att köpa (endast förköp) på
* Hullsta Gård
* Café Petter
* vår webshop
* Swish ‭070-653 21 49‬, märk med namn + “hämta” och få biljetterna direkt på plats 23 maj på Hullsta Gård