Betraktelser Samtal och Drömmar Release 18 dec.

I denna bok tar jag dig med genom många fristående betraktelser och samtal, vidgar perspektiven och inte minst befriar emotionerna. Så att de får finnas utan värderingar, stå ljuvligt nakna i sin egen inre gemensamma källa, i kärlek omfamnad av frihet.

”I sin andra bok riktar Annika Sundbom Åström uppmärksamheten mot de existentiella frågorna. Frågor vi alla måste betänka för att vara med ’i leken att skapa, förvalta och leva, i det seriösa uppdraget i att vara människa’ som hon formulerar i dikten som står som portal för temat i boken.

Var och en som söker mål, mening och djupare förståelse för sig själv och sin omgivning finner värdefull näring i Annika Sundbom Åströms andra bok. Läs den! Återvänd till den!

Elsa Hörling, Fil. dr, Lektor

Release den 18 dec.

Storgatan 55, mitt emot Kappahl gågatan Sollefteå
Öppet hus 12-16 Välkomna!!

Jag tycker om att ha direktkontakt med mina kunder, så om du beställer den här direkt av mig, får du den dedikerad och signerad. Förboka den redan nu, så får jag en möjlighet att tänka på dig medan jag skriver i den och skickar den till dig personligen. Beställ nedan.

Betraktelser Samtal och Drömmar

Köp den direkt av mig och mitt förlag Human Dignity Art & Lit, så får du den signerad och daterad.
  • Pris: 229,00 Kr Antal:
    Inbunden, 2021, Svenska, ISBN 9789198065220
  • 72,00 Kr
  • 0,00 Kr
    Kryssa i om du inte vill ha den signerad eller om du vill ha den dedikerad till någon annan.
  • Skriv namn till den du vill ge boken till

Vill du istället köpa boken via ett annat förlag se nedan.
Beställ den via Adlibris
Beställ den via Bokus
Beställ den via Akademibokhandeln