Gemenskap eller konflikt i en grupp, det är ledarens ansvar.

Jag leder människor till framgång genom att älska/tycka om dem mer än de älskar sig själva. Att skapa gemenskap i en grupp, det är mitt ansvar som ledare. Jag skapar den upplevelsen i mig själv först.

Jag relaterar alltid till min övertygelse om internationell fred, gemenskap, tillväxt och utveckling, som gynnar alla. Det gör jag oavsett om jag jobbar med diplomater, företag eller familjer. Det skapar frihet och en gemensam riktning som inkluderar alla och gör att samtliga får plats med sina drömmar och mål i gemenskapen. Att ha störts passion, och det mest långsiktiga och omfattande målet, är ledarens uppdrag.

Fotot visar ett avslut med Solllefteås fantastiska Kulturskola, Ja de tog verksamheten till helt nya höjder efter denna dag.