”Alla kan bli lyckligare tillsammans”

”Alla kan bli lyckligare tillsammans”
Torsdag 26 november kl.18.30
Hullsta Gård, Sollefteå

–” Hjärtligt välkommen till en föreställning där jag bjuder in er alla till mig i mitt arrangerade vardagsrum på Hullsta Gård, i Sollefteå, där jag berättar om varför världen ser ut som den gör. Vad är det som gör att vi människor kommer i konflikt med varandra, eller älskar att vara med vissa, men inte med andra. Vad är det som gör att vi människor blir olyckliga och hur kan vi bli lyckligare enskilt och tillsammans? ”
Annika Sundbom Åström 

Med både smittsam lekfullhet och djupt känslomässigt allvar visar Sundbom Åström varför samhället ser ut som det gör och hur vi kan vända våra konflikter till fri närhet eller skapa ännu djupare gemenskap, med oss själva och varandra. Varje föreställning är helt unik, hon skapar en ny föreställning inför varje kväll.

OBS!Det finns gott om plats i salongen så att var och en kan hålla ett rekommenderat avstånd till varandraifall vi det skulle behövas även i höst.

Sundbom Åström har under sina femton år som ledarutvecklare utvecklat flera hundratals ledare inom näringslivet och offentlig sektor nationellt och internationellt och hjälpt allt från föräldrar till diplomater att utveckla sina relationer, till såväl andra människor som till sin framtid för att skapa nya verkligheter för sig och sina sammanhangs långsiktiga gemenskap, utveckling och tillväxt.

Biljetter bokas här.

Hjärtligt Välkomna!!