Vårt budskap till FN ambassadörerna: Det är möjligt att skapa fred, gemenskap, tillväxt och utveckling som gynnar alla!

Mathilda Lindgren (PhD), Ambassador Michal Mlynár and Leadership Developer Annika Sundbom Åström at the Slovakia Permanent Mission to the UN, New York

Så mycket skratt blandat med allvar och reflektion i mötet med ambassadörerna på de olika permanenta representationer på FN här i NY. Av de totalt 21 inbokade länder har vi hittills haft möte med Slovakien, Ukraina, Liechtenstein, Cypern, Danmark och Österrike. Vi samtalar om de aktuella situationerna, både på FN och internationellt och fascinationen, lockelsen över vårt budskap, om att det faktiskt är möjligt att skapa en internationell gemenskap och mål som gynnar alla, och hur detta är sammankopplat med hur vi människor skapar både realitet och relationer inuti oss själva och hur vi behöver bli medvetna och ansvarsfulla över det. Det viktigaste först är dock att skapa det vi se i världen i mötet och vi lyckas stort, att bygga relationer, bli vänner och se något större gemensamt. Läs mer om rapporten