20170907 ”Låt oss ta ledarskap för fred” (Stockholm)

Låt oss ta ledarskap för fred!

Välkomna på ett utvecklande föredrag i workshopform om att expandera freden här och nu för att ta oss ett steg närmare världsfred. Utveckling och forskning går hand i hand genom att Annika Sundbom Åström, ledarutvecklare, visar hur vi genom att ta ledarskapet kan skapa fred och hur det är kopplat med världsfreden, medan Mathilda Lindgren, fredsforskare, studerar effekterna och delar insikterna under kvällen med deltagarna, så att de får ta del av resultaten av sin egen fredsutveckling.

–”Får IS-pojkarna och Donald Trump vara med i världsfreden?” Annika Sundbom Åström
”Hur många tänker att personlig utveckling och ledarutveckling har med världsfred att göra?” Mathilda Lindgren.

Annika Sundbom Åström och Mathilda Lindgren driver det internationella ledarutvecklings- och fredsforskningscentret Human Dignity A Center For Leadership AB med bas i Sollefteå och hela världen som arbetsfält. Ledare inom näringslivet har länge varit kunder och numera arbetar centret även med fredsmedlare, organisationer och ledare inom politik och samhälle.

Annika Sundbom Åström har sedan 2003 använt fred som verktyg för att utveckla ledare och öka omsättningen, skapa utveckling och nå långsiktiga mål i företag och industrier. Sedan 2011, och ett uppdrag för FN, har hon även arbetat med ledare internationellt. 2015 sökte hon som internationell fredsmedlare via Folke Bernadotteakademien (FBA) och sammankopplades tack vare professor Isak Svensson med sin nya samarbetspartner: Fredsforskare, kommunikatör och artist Mathilda Lindgren har nyligen disputerat vid Freds- och konfliktvetenskapliga institutionen vid Uppsala universitet (oktober 2016) där hon i enkätexperiment och intervjuer studerat variationer i medlarstil hos medlande indivier inom bl a FN, EU, Afrikanska unionen (AU) och mindre icke-statliga organisationer så som finska Crisis Management Initiative (CMI). Annika Sundbom Åström och Mathilda Lindgren samarbetar sedan december 2016 med det gemensamma målet är att skapa fred på en lokal, nationell och internationell nivå.

Annika Sundbom Åström har identifierat ingredienserna för hur vi utvecklar vårt ledarskap och skapar fred, d v s utveckling i alla riktningar, såväl internt i oss själva, som externt i familjen, i organisationer, samhällen eller länder. Mathilda Lindgren dokumenterar processerna och effekterna av Annika Sundbom Åströms ledarutveckling och skapar forskningsstudier för att på vetenskaplig grund beskriva hur vi människor skapar och kan utveckla redan befintliga tillstånd av fred.

Kom, lyssna och expandera insikten om möjligheten till fred från lokalt till internationellt. Välkomna!

 

Tid & plats
Tid: 18.00–21.30
Plats: Mariasalen, Rörstrandsslott & konferens, Rörstrandsgatan 5 (Birkaplan), 113 41 Stockholm

 
Entrébiljett

1200 kr exkl moms

Betala på ett av två sätt:

1) Swisha innan eller i entrén till 070-4788603, märk betalningen med hela ditt namn & koden HD0907
2) Faktura, se anmälningsformulär nedan eller maila/ ring direkt till Mathilda på 070-4788604 mathilda.lindgren@www.humandignity.se
[gravityform id=”14″ title=”true” description=”true”]