20170619 Workshop ”Ledarskap och relationer, fred och tillväxt”

En kväll med workshop kring relationer i familjer, verksamheter och samhällen. Upplev hur du kan ta ledarskapet för att skapa tillväxt och utveckling genom fred som metod och få möjlighet att ta del av din egen personliga utveckling.

Ledarutvecklare Annika Sundbom Åström ger en intim workshop där hon utgår från workshopdeltagarna och visar hur vi genom ledarskap, relationer och kommunikation skapar tillväxt i våra olika sammanhang. Samtidigt har alla möjlighet att delta i en forskningsstudie under fredsforskare Mathilda Lindgrens regi.


Tid: 18.00–21.30
Plats: Storgatan 43, våning 2, Sollefteå
Deltagaravgift: 850 kr inkl momsAnmälan sker till Human Dignity 
genom mail till mathilda.lindgren@www.humandignity.se och förskottsbetalning via

* Swish (070 653 21 49)

* bankgiro (5661-3201, meddela genomförd bankgiroinbetalning genom ett SMS till 070 653 21 49)

Ange fullständigt namn och adressuppgift.

Läs mer om Human Dignity: A Center For Leadership här www.humandignity.se

Varmt välkomna!Annika Sundbom Åström är en erkänd auktoritet i ledarskap, emotionell kommunikation och personlig utveckling tack vare sin unika metod och sin omfattande erfarenhet. Annika har lett flera samhällsutvecklingsprojekt, tränat och utvecklat över 400 ledare inom den privata sektorn sedan 2003 och arbetat med grupp- och ledarutveckling vid den svenska FN-representationen 2011 inom ramen för sitt företag Human Dignity. Annikas kurser får genomgående höga betyg, som till exempel för totalupplevelsen (8,5/9), pedagogiken (8,5/9) och kursledaren (9/9). Hon lever även som hon lär i sitt privatliv som mamma till fem barm, varav fyra är adopterade, då hon banar väg för trygga och unika personligheter genom att utveckla sig själv och sin kärlek i äktenskapet. Annika är född och uppväxt i Sollefteå och har en bakgrund inom intensivsjukvården och krismedicin inom Försvaret. Annika har skrivit boken ”Duktig eller Död, en ledares självbekännelse eller jakten på självkärlek” (2012) som visar upp och lär ut de utvecklingsmetoder Annika skapat genom åren.

Mathilda Lindgren har över nio års forskningserfarenhet med en doktorgrad i konfliktlösning från Institutionen för freds- och konfliktforskning vid Uppsala universitet. Avhandlingen, ”Peacemaking Up Close: Explaining the Mediator Styles of International Mediators” (2016), är en av de första studierna på medlarstil hos internationella medlare i väpnade konflikter. Den förklara variationer i medlarstil utifrån intervju- och enkätmaterial med över 150 internationella medlare vid flera olika fredsmäklande organisationer så som till exempel Förenta nationerna, Europeiska unionen, Afrikanska unionen och icke-statliga organisationer som finska Crisis Management Initiative. Mathilda har undervisat vid Uppsala University och svenska Försvarshögskolan; gästforskat vid New York University och varit medlem av Folke Bernadotteakademins forskningsgrupp om konfliktförebyggande. Mathilda är uppväxt i Stockholm, sjunger och skriver i bandet Artymove och spelade Kajsa i filmen Kajsa Kavat som liten.