20170611 Workshop ”Personlig utveckling och relationer”

 

Annika och Mathilda från det internationella centret Human Dignity A Center For Leadership ger i samarbete med NBV Sollefteå en workshop i personligt ledarskap och relationer!

Vill du ta ledarskapet för mer fred, d v s mer frihet och kärlek, utifrån där du står idag och samtidigt bidra till fredsforskningen och få följa och ta del av din egen personliga utveckling?

Ledarutvecklare Annika Sundbom Åström ger en intim workshop där hon utgår från workshopdeltagarna och visar hur vi genom ledarskap, relationer och kommunikation skapar vår värld. Samtidigt studerar fredsforskare Mathilda Lindgren effekterna på workshopdeltagarna i kort intervju/enkät innan och efter workshopen.


Tid: 18.00–21.30
Plats: Storgatan 43, våning 2, Sollefteå
Deltagaravgift: 750 kr inkl moms

 Anmälan sker till NBV Sollefteå:
mail: ann-christine.ericsson@nbv.se
alt telefon: 0620-125 20, mobil:076-723 86 50
ange fullständigt namn och adressuppgift.

Deltagarbekräftelse till workshopen sker genom förskottsbetalning Belopp: 750kr
via Swish: 070 653 21 49
alt bankgiro: 5661-3201 (meddela genomförd bankgiroinbetalning genom ett SMS till: 070 653 21 49)
OBS! Sista anmälningsdag 10/6

Genom ditt deltagande har du möjlighet att ta del av din personliga utveckling genom att låta dig intervjuas av Mathilda innan och efter.

Läs mer om Human Dignity: A Center For Leadership här www.humandignity.se

Varmt välkomna!

 Annika Sundbom Åström är en erkänd auktoritet i ledarskap, emotionell kommunikation och personlig utveckling tack vare sin unika metod och sin omfattande erfarenhet. Annika har lett flera samhällsutvecklingsprojekt, tränat och utvecklat över 400 ledare inom den privata sektorn sedan 2003 och arbetat med grupp- och ledarutveckling vid den svenska FN-representationen 2011 inom ramen för sitt företag Human Dignity. Annikas kurser får genomgående höga betyg, som till exempel för totalupplevelsen (8,5/9), pedagogiken (8,5/9) och kursledaren (9/9). Hon lever även som hon lär i sitt privatliv som mamma till fem barm, varav fyra är adopterade, då hon banar väg för trygga och unika personligheter genom att utveckla sig själv och sin kärlek i äktenskapet. Annika är född och uppväxt i Sollefteå och har en bakgrund inom intensivsjukvården och krismedicin inom Försvaret. Annika har skrivit boken ”Duktig eller Död, en ledares självbekännelse eller jakten på självkärlek” (2012) som visar upp och lär ut de utvecklingsmetoder Annika skapat genom åren.

Mathilda Lindgren har över nio års forskningserfarenhet med en doktorgrad i konfliktlösning från Institutionen för freds- och konfliktforskning vid Uppsala universitet. Avhandlingen, ”Peacemaking Up Close: Explaining the Mediator Styles of International Mediators” (2016), är en av de första studierna på medlarstil hos internationella medlare i väpnade konflikter. Den förklara variationer i medlarstil utifrån intervju- och enkätmaterial med över 150 internationella medlare vid flera olika fredsmäklande organisationer så som till exempel Förenta nationerna, Europeiska unionen, Afrikanska unionen och icke-statliga organisationer som finska Crisis Management Initiative. Mathilda har undervisat vid Uppsala University och svenska Försvarshögskolan; gästforskat vid New York University och varit medlem av Folke Bernadotteakademins forskningsgrupp om konfliktförebyggande. Mathilda är uppväxt i Stockholm, sjunger och skriver i bandet Artymove och spelade Kajsa i filmen Kajsa Kavat som liten.