20170518 Föreläsning ”Let’s Talk About Peace, Baby. Från FNs Säkerhetsråd till din familj, en föreläsning om fredsledarskap”

 

Hur hänger ditt liv ihop med vad som händer i FNs säkerhetsråd och vice versa? Vill du ta ledarskapet i ditt liv och samtidigt bidra till en bättre värld?

Fredsforskaren Mathilda Lindgren och ledarskapsutvecklaren Annika Sundbom Åström från det internationella centret i Sollefteå, Human Dignity: A Center For Leadership, visar dig hur genom att dela med sig av sina erfarenheter och visioner utifrån Annikas över tretton års ledarskaps- utveckling med fred som metod inom den privata sektorn och Mathildas över nio års forskning av internationell medling i väpnade konflikter.

Med utgångspunkt i ditt liv och dina drömmar, bjuder
Annika och Mathilda med dig att resa genom lokala, nationella och internationella perspektiv för att förstå hur vi kan bli våra egna fredsledare, bygga ett globalt fredsfolk lokalt och medvetandegöra den emotionella kommunikation som vi ständigt och idag ofta omedvetet bygger vår värld med.

På plats kan du även köpa Annikas bok ”Duktig eller död: en ledares självbekännelse eller jakten på Självkärlek” som NBV startar bokcirklar kring redan i vår!


PRIS
* 200 kr
* Registrerad deltagare bjuds av NBV på entré (anmälan sker på plats)www.humandignity.se
www.nbv.se